ERVARINGEN

Petra supported us significantly to reach powerful clarity on our WHY, to catalyze the rooting of purpose within ourselves and rootAbility as an organization. The fruits of this process have already and will continue to emerge over time.

Tim Strasser

Co-Founder , RootAbility

Binnen Squerist zijn we meerdere keren aan de slag geweest met het voorwerk voor een nieuwe missie. Ondanks alle inspanning lukte het niet om de juiste woorden te vinden die weergeven waar we nu echt voor staan. Petra is met ons gaan zitten en is op een prettige manier door blijven vragen waarbij ze ons hielp in de zoektocht naar die juiste woorden. Door haar manier van vragen stellen kwamen we steeds dichter bij onze kern en hebben we zelf antwoord gegeven op de vraag wat nu onze missie is. Met de werkwijze van Petra zijn wij als organisatie op een enorm efficiënte wijze een stuk verder gekomen en kunnen we iedereen uitleggen waar we voor staan!

Robert Govers

Directeur Squerist, Squerist

Ik merkte dat ik het grootste deel van m’n tijd werk deed wat ik wel kon, maar wat me geen voldoening gaf en erg veel energie kostte. Daarom wilde ik in contact komen met mijn doelen en mijn waarom, zodat ik mijn werk daarop kan afstemmen en weer met passie en energie aan de slag kan. Petra heeft mij in twee persoonlijke sessies geholpen om vanuit rust en ontspanning in contact te komen met waarom ik doe wat ik doe. Daarbij kwam niets naar boven wat ik niet ‘stiekem’ allang wist, maar Petra weet dit met haar manier van vragen stellen en ontspanningsoefeningen zodanig de ruimte te geven, dat het helder en tastbaar wordt. Mij heeft dat enorm geholpen, bedankt Petra!

Ron Dukker

Directeur eigenaar, MarqWise Internet Marketing

In mijn loopbaan sta ik voor een belangrijk keuzemoment. Om die keuze met mijn hart te kunnen maken heb ik met Petra gesproken over mijn drijfveren; wat vind ik zelf belangrijk, wat is mijn droom, wat geeft mij energie en wat heb ik zelf nodig van mijn omgeving om dat te kunnen doen? Vragen die simpel klinken, maar voor mij lastig waren om zelf tot de kern te komen. Door haar manier van vragen stellen, reflecteren en prikkelen hielp Petra mij tot die kern te komen en het tot 2 woorden terug te brengen. Voor mij een schot in de roos, herkenbaar, verklarend, waar.

De keuze maak ik uiteindelijk zelf, maar de kennis die mij deze persoonlijke sessie met Petra heeft opgeleverd is daarvoor zeer waardevol.  Dank je wel!

Rinske Holthuis

Salesmanager, Careffect